در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بینی من درحین کار شکسته شد و مجبور به جراحی استخوان بینی ام شدم بعد از یک ماه پیگیرکار های بیمه شدم که کارشناس بیمه مسولیت مدنی به من گفتند شکستگی بینی نقص عضو محسوب نمیشه که ما مبلغی تعیین کنیم به شما بدیم وما فقط هزینه درمان رو میتونیم بدیم واگر دیه میخاهی از کارفرما شکایت کن.

خاهشا منو راهنمایی کنید که اونا درست میگن یا میخان پولی به من ندن
ممنون میشم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

طبق قاعده لاضرر و لا اضرار فی السلام ، هیچ زیانی که به مسلمان رسیده نباید جبران نشده باقی بماند . با استفاده از این قاعده فقهی ، شما میتوانید از باب مسئولیت مدنی از کارفرما شکایت کرده و دیه معادل ۱۰درصد یعنی ۲۱مبیلیون تکمان از کارفرمامطالبه کنید