در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
دریافت هزینه های بیمارستان داروخانه غیره بیمه تکمیلی رانندگان باری تامین اجتمایی
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که اگر پوشش دارو و ویزیت در قرارداد شما وجود داشته باشد برای دریافت هزینه های مربوطه دو راه در پیش روی شماست:

1-در سایت آتیه سازان-مراکز طرف قرارداد را جستجو نمایید(نوع خدمت،شهر و استان و...)

در صورتیکه مرکزی مورد نظر شما و طرف قراداد باشد میتوانید با مراجعه به آن مرکز و طبق تعرفه و فرانشیزهای مربوطه خدمت خود را با کمترین میزان پرداخت از جیب خود از آن مرکز دریافت نمایید.

2-در صورتیکه مرکزی طرف قرارداد وجود نداشته باشد میتوانید با پرداخت هزینه های مربوطه از جیب خود خدمت را دریافت،سپس با مراجعه به یکی از شعب و یا نمایندگان عادی و یا ویژه شرکت وبا تحویل اسناد نسبت به دریافت حواله برای پرداخت مابقی آن هزینه از سوی آتیه سازان اقدام نمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام