در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام چند جا سوالمو پرسیدم متاسفانه جواب واضحی نگرفتم.

مقدار ديه شکستگی یه ران که ازدوجا و ران دیگر یکجا و همچنین ترک لگن

این سه عضو چند درصد است و چقدرميشود البته ناگفته نماند که لگن درحال حاضرکاملا بهبود یافته ولی ران ها بعلت پلاتین های زیاد اختلال در راه رفتن ایجاد کرده اند.باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم سرکار علیه

دیه شکستگی استخوان اگر بصورت معیوب التیام یابد ۱۰درصد دیه کامل و درصورتیکه بدون عیب التیام یابد ۸درصد دیه کامل .

اما در مورد دوشکستگی در یک استخوان باید عرض کنم که هر مورد یک شکستگی بحساب می آید باستناد رای وحدت رویه .

پس مجموع دیات شما ۱۰ +۱۰+۸+۸ =۳۶

۳۶ درصد دیه کامل معادل ۷۵میلیون و۶۰۰هزار تومان

البته درصورت عدم بهبودی در حرکت پاها به شما نقص عضو هم تعلق میگیره . بازهم باید نظریه پزشکی قانونی رو در این مورد دید