در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (110 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

در بیمه مسئولیت حرفه ای مهندسی (ناظر عمران) اگر تاریخ صدور یک پروانه ساختمانی مثلا یک ماه قبل از تاریخ صدور بیمه نامه مسئولیت مهندسی باشه ولی هنوز مهندس ناظر برگه مجوز شروع بکار ساختمان مربوطه رو امضا نکرده باشه ( یعنی قانونا عملیات ساختمانی اغاز نشده است) ایا این بیمه مسئولیت این ساختمان رو پوشش میده ؟

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

تعهدات بیمه های بازرگانی اعم از بیمه های مهندسی و مسئولیت از زمان صدور و با پرداخت حق بیمه مربوطه آعاز شده و ازآن تاریخ به بعد درصورت وقوع حادثه ایفای تعهدات مینمایند