در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

من خانمی هستم که13 سال در یک شرکت کار کردم و بیمه بودم و 6سال بیمه خویش فرما واریز کردم . الان سن من 48 ساله . برای بازنشستگی با 20 سال سابقه چه شرایطی باید داشته باشم.ممنون میشم چواب بدین
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
زنان مشمول قانون کار یا به عبارتی بیمه اجباری با 42 سال سن و 20 سال سابقه میتوانند وفق تبصره 4 ماده 76 قانون درخواست بازنشستگی نمایند شما برای اینکه بتوانید از این قانون استفاده نمایید بهتر است مابقی سوابق خود را با اشتغال در کارگاههای مشمول قانون کار بصورت بیمه اجباری تکمیل نمایید.