در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

و ممنون از وقتی که برای جواب به سوالات می گذارید

من دختر و مجرد هستم. خودم در یک شرکت شاغل هستم و بیمه تامین اجتماعی دارم ولی در محیط کار خودم بیمه تکمیلی ندارم

سوالم این است که با این شرایط می توانم از بیمه تکمیلی پدرم که بازنشته تامین اجتماعی است استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که اگر بخواین از بیمه تکمیلی پدر محترم تون استفاده کنین باید حتما" تحت تکفل ایشون باشین،یعنی باید دفترچه بیمه پایه تون از طرف پدر دریافت شده باشه.

پس متاسفانه و با عرض شرمندگی،پاسخ سوال تون منفی هست و شما نمیتونین از بیمه تکمیلی ایشون استفاده بفرمایین.

با تجدید احترام