در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام

من خرداد ماه تصادف کردم و تا خرداد سال آینده برام طول درمان در نظر گرفتن با توجه به آسیب نخاعی که داشتم میخواستم ببینم اگه صبر کنم طول درمانم تموم بشه و بعد بخوام از دست بیمه شکایت کنم زودتر به نتیجه میرسم یا اینکه نه برم پیش پزشک معتمد بیمه خودمو نشون بدم

در ضمن من راننده مقصر بودم و بیمه نامه ام رو آذر ۹۵ تمدید کردم و تصادفمم خرداد ۹۶ بوده

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

درصورت مراجعه با پزشک معتمد یعنی شما قبول کردید که فقط نقص عضو ر بگیربد ولی درصورت ادامه مسیر از طریق دادسرا یا دادگاه عمومی شما حائز شرایط دریافت دیه( که با توجه به اسیب دیدگیتون مبلغ بالایی هم میباشد) هستید