در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

من پس از تشکیل پرونده بیمه بیکاری درشعبه 12 تهران و پس از گذشت 3ماه و دریافت 3ماه حقوق بیمه بیکاری ببدلیل جابجایی منزل پرونده ام را به تامین اجتماعی ورامین انتقال دادم ولی پس از چند روز برو و بیا ورامین میگه سیستم مغایرت داره و باید دوهفته دیگه مراجعه کنی

لطف میکنید بفرمایید منظور از مغایرت یعنی چه .

ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ با مراجعه به شعبه بیمه تامین اجتماعی ورامین خواستار توضیحات شفاف از مسئول مربوطه باشید. احتمالا مشکل پیش آمده مربوط اشتباهات کاربری سیستم می باشد. سربلند باشید