در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

لطفا بفرمایید با انجام کارهایی مثل پرسکاری، رنگ کاری، جوشکاری ( آچار فرانسه ) در حد استادکار ماهر با 14سال سابقه در کارگاه 20نفری فاقد طرح طبقه بندی،و متأهل دارای دو فرزند، محاسبه حقوق ثابت و پایه سنوات به چه ترتیب میباشد و حدوداً چقدر میشود.؟

    با سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
تعیین مزد در کارگاه های فاقد طرح بعهده کارفرما وتوافق کارگر با کارفرما میباشد و نباید از حداقل مزد تعیین شده توسط وزارت کار کمتر باشداما برای سوابق بالاتر قانونگذار نرخی را تعیین ننموده است