در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
من قراره توی یه کارگاه مشغول به کار بشم و کارفرما منو بیمه کنه ولی من خودم جای دیگه بیمه هستم و برام بیمه رد میشه و نمیخام اون بیمه قطع بشه. میخام به کارفرما بگم بجای بیمه کردن من حق بیمه رو به من نقدا روی حقوقم بده. میخاستم بدونم امکان این کار وجود داره یا کارفرما قبول نمیکنه این پیشنهاده منو!
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
باسلام این کار علاوه بر اینکه خلاف قانون میباشد به ضرر خودتان هم میباشد که اگر اتفاقی یا حادثه ای برایتان پیش بیاید به مشکل برمیخورید وکارفرما چنین کاری رو نمیکند مگر آن که ایشان هم قانون را نداند