در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

سلام خدمت شما،

کسی که بیمه عمر پاسارگاد داره آیا نیاز است که بیمه تامین اجتماعی خویش فرما هم برای خودش رد کنه؟ هم از لحاظ بیمه تکمیلیش هم از لحاظ بازنشستگی لطفا بررسی کنید.ممنون

1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

به طور کلی برای هزینه های درمانی داشتن بیمه تامین اجتماعی توصیه میشه و این را مد نظر داشته باشید که این دو بیمه مکمل و کامل کننده هم هستند و داشتن هر دوی آنها مزایای خوبی داره ولی اگه از نظر سرمایه گذاری و بازنشستگی بخواهید نگاه کنید بیمه عمر نسبت به پرداخت پولی که انجام میدید بهتر و مناسبتره ...پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعت تکمیلیتر با کارشناس بیمه مشورت نمایید