در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من تصادف کردم ...سرم گوشتش باز شد و تا استخوان رسید و 5 تا بخیه خورد روی مچ دسته راستم خراشیدگی در روی  کف دستم یه تیکه یک سانتی پوستم کنده شد که عمیق بود ولی بخیه نخورد ..دوتا رانم تا زانو کبودی سیاهی شدید و خراشیدگی که دو تکه یک سانتی پارگی و کنده شدن پوست هم دارد آرنج دسته راستم ترک جزئی دارد دوتا از مهر کمر دیسک و زانو چپم استخوانش یه ذره تورم که به احتمال زیاد ترک دارد کتفم هم کشیدگی و تورم دارد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام

آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز

قطفا شما به پزشکی قانونی مراجعه کردید . تشخیص و تعیین جراحات پزشک قانونی رو که طی نامه ای به دادگاه اعلام میکنه رو بازنویسی کنید تا دقیقتر بتونیم مقدار دیه رو اعلام کنیم