در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
چرا دبیر کمیسیون پزشکی بدوی  طبق مفاد بند 9آیین نامه کمیسیونهای پزشکی،رای کمیسیون بدوی رادرتاریخ جلسه به بیمه شده حاضر درجلسه ابلاغ نمی نماید وموجب اطاله دادرسی میگردد.؟!

چرا بیمه شده با مشکلات فراوان پزشکی و طی صدها کیلومتر جهت حضور در کمیسیون بدوی، دوباره جهت ابلاغ رای بایستی 900 کیلومت فاصله دو شهر را دوباره طی کند.؟!
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

لطفا پیش از مراجعه به محاکم قضایی و غبر قضایی حتما با یه وکیل یا مشاور تخصصی مشورت کنید تا بهترین راه رو بهتون ارائه کنن