در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام خدمت شما

بنده مدتیست در یک شرکت کار میکنم اما به گفته مدیریت آن شرکت به دلیل اینکه کارت پایان خدمت ندارم با بنده قرارداد نبسته اند چون قرارداد بستن ملظم بیمه شدن و بیمه هم نیاز به داشتن کارت پایان خدمت می باشد.

به همین دلیل هم با تاخیر دریافت حقوق و اذیت شدن در کار مواجهه شده ام و به خاطر نداشتن قرار داد حرفی نمیتونم بزنم.

به نظر شما درسته؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بستگی داره مشمول نظام وظیفه باشید یا نه

اگر مشمول باشید که اصلا کارکردنتون برای اون شرکت تبعات حقوقی داره

ولی اگر مشمول نباشید نه قراردادتون مشکل داره نه بیمه تون و نه هیچ چیز دیگه و بهانه ای بیش نیست