در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

من 54 سال سن دارم با 11 سال سابقه كار ولي متاسفانه به بيماري ديابت(قند) مبتلا شده ام الان قند زده به پاي راستم و پام ورم كرده و خونريزي داره و ديگر قادر به راه رفتن بدون عصا نيستم در صورت فعاليت ورم پام بيشتر ميشه

 اگه من درخواست از كار افتادگي بدم حقوقم به نرخ سال 96 چقدر ميشه

 راستي حقوق من كلاً 925000 تومان هست
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

براساس ماده 111قانون تامین اجتماعی ، برای حقوق های کمتر از حداقل دستمزد ماهیانه در زمان اشتغال ، درصورت برقراری مستمری ازکارافتادگی کلی ، مبلغ مستمری به حداقل دستمزد ماهیانه سال مربوطه ارتقا می یابد.