در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

بیلبوردی از بانک پاسارگاد دیدم که نوشته بود: بیمه رایگان سپرده گذاران بانک پاسارگاد. نفهمیدم در مورد چی هست. کسی اطلاعی داره؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

شما با سپرده گذاري در بانك پاسارگاد

از يك بيمه درمان تكميلي متعلق به شركت sos كه بيمه پاسارگاد برايتان صادر مي كند مي توانيد از پوششهاي ان فقط در بخش هزينه بستري بيمارستان، و جراحي هاي سنگين استفاده نماييد.