در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)

سلام

بیمه بنده از مرداد 96 تا به امروز (هفت ماه) توسط کارگاهی پرداخت شده است. اسفند ۹۶ به خدمت مقدس سربازی اعزام می‌شوم.

  1.   آیا هفت ماه سابقه بیمه برای احتساب دوران سربازی جز سابقه بیمه کافی است؟ یا باید حتما ۲ سال قبل از اعزام سابقه بیمه داشته باشیم؟
  2.   چه زمانی می‌توانم برای ارائه درخواست احتساب دوران خدمت جز سابقه بیمه اقدام کنم؟ آیا بعد از سربازی باید ۱۳ ماه سابقه پرداخت بیمه داشته باشم تا با احتساب ۷ ماه قبل از آن، بتوانم درخواستم را تنظیم کنم.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

برای محاسبه حق بیمه ایام سربازی میانگین دستمزد 24 ماه آخر ملاک میباشد لذا شما باید داری 24 ماه سابقه پرداخت حق بیمه باشید تا شعب سازمان بتوانند سهم شما و دولت را جهت واریز حق بیمه محاسبه نمایند.