در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

من میخواستم یه بیمه بخرم که برای سرطان پوشش خوبی داشته باشه به من بيمه اميد آفرين بیمه البرز رو معرفی کردن

میخواستم بدونم این بیمه خوبی هست

بیمه ای هستش که پوشش بهتری برای سرطان داشته باشه

ممنون
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

تبریک به شما بابت انتخاب هوشمندانه ی خود

با آرزوی سلامتی برای شما جهت پوشش درمانی سرطان به جهت بالا بودن هزینه ی درمانی این بیماری توصیه میکنم از دو بیمه استفاده کنین که مکمل همدیگه باشن یعنی از بیمه ی سرطان و بیمه ی عمر به صورت هم زمان.

چون هیچ بیمه ای تمام مخارج شما رو کامل پرداخت نمیکنه اما استفاده از این دو بیمه میتونه تقریبا بیشتر هزینه های شما رو بپردازه و علاوه بر اون از مزایای دیگه ی بیمه عمر هم بهره مند میشین.

با تشکر