در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده در اثر تصادف و نظریه پزشک طبق استخوان درشت نی ساق پای چپ دچار شکستگی شده که با جراحی دو عدد پیچ داخل استخوان گذاشتند.میخواستم ببینم دیه که به بنده تعلق میگیره چقدر میشه.ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

خداوند سلامتی بهتون عطا کنه

دیه شکستگی استخوان پا ۱۰ درصد و باید ۲درصد هم بابت جراحی و پلاک بهتون بدن که قضات نمیدن . هموت ده درصد معادل ۲۱میلیون تومان