در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین بیمه درمان تکمیلی در سال 97 کدام است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا بیمه های درمان تکمیلی به دو صورت قابلیت ثبت نام را دارند:

1_درمان تکمیلی گروهی:

که شامل لیست بیمه تامین اجتماعی اجباری در شرکتها،سازمانه و ارگانها بوده و میبایست از نفرات اصلی لیست بیمه بهمراه خانواده های شان حداقل 70% عضو شوند.

2_درمان تکمیلی خانواده:

در این بیمه،شرکتهای بیمه افراد را پس از دریافت چکاپ و بشرط سلامتی تحت پوشش قرار میدهند که با توجه به تعداد محدود افراد خانواده و پوششهای بالای آن،میزان حق بیمه افراد نسبت به بیمه های گروهی بالاتر می باشد.

در بیمه های درمان تکمیلی گروهی،معیار  حق بیمه پوششها،اعلام نرخ خدمات پزشکی توسط وزارت بهداشت،در ابتدای هر سال جدید میباشد و بنابراین میزان حق بیمه بیمه های تکمیلی در سال 97 در اواخر فروردین ماه و در صورت اعلام نرخ خدمات توسط وزارت بهداشت اعلام میگردد.

ضمنا در نظر داشته باشین که پایین بودن نرخ بیمه های تکمیلی،دلیل بر خوب بودن خدمات آنها نمی باشد.

با تجدید احترام