در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ممنون میشم توضیح بدید منطور از مزد در قانون تامین اجتماعی چبه
1 پاسخ
توسط

با سلام

به موجب بند ۵ ماده ۲ قانون تامین اجتماعی مزد یا حقوق یا کارمزد در این قانون شامل هرگونه وجوه و مزایای نقدی یا غیر نقدی مستمر است که در قبال کار به بیمه شده داده می شود. از اینرو برابر اصلاح تبصره یک ماده ۲ آیین نامه یاد شده مزایای نقدی غیر مشمول کسر حق بیمه عبارت است از:

بازخرید ایام مرخصی
کمک عائله مندی طبق قانون( ماده ۸۶ قانون تامین اجتماعی)
هزینه سفر و فوق العاده ماموریت عیدی
کمک هزینه مسکن و خواربار در ایام بیماری
حق شیر
خسارت اخراج و مزایای پایان کار

سایر مزایای نقدی که تحت هر عنوان به بیمه شدگان پرداخت می شود، مشمول کسر حق بیمه خواهد بود و کارفرما مکلف است برابر ماده ۲۸ قانون، ۷ درصد سهم بیمه شده به همراه ۲۰ درصد سهم کارفرما و ۳ درصد بیمه بیکاری( سهم کارفرما) در مهلت قانونی مقرر در ماده ۳۹ به شعبه ذیربط پرداخت نماید و در صورتی که کارفرما از کسر حق بیمه سهم بیمه شده خودداری کند، برای ماده ۳۶ شخصا مسئول پرداخت آن خواهد بود.