در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
درصورتیکه بخواهیم شرکت بیمه ای ثبت کنیم کد  نمایندگی بنام مدیر عامل ثبت میشود یا شرکت  ؟ در صورتیکه بعدا به هر دلیلی مدیر عامل را بخواهیم عوض کنیم تکلیف چیست ؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام

دوست عزیز شرکت نمایندگی بیمه براساس اسم شرکت ثبت حقوقی میشود ومتشکل از یک نفر مدیرعامل یک نغر رییس هیت مدیره ویک نفرعضو هیت مدیره تشکیل میشودواگر بنا به هردلیلی مدیرعامل عوض شود مشکلی در اسم شرکت بوجود نمیاد.