در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

دستمزد نانوایی در سال 97 چقدره ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
نرخ مصوب شورایعالی کار برای سال 97 هنوز مشخص نگردیده و معین نمیباشد حداقل چه میزانی میباشد همچنین در تعیین مزد نسبت به تفکیک مشاغل و تعیین هر شغل بر اساس مزد هیچ اقدامی صورت نمیپذیرد و تعیین ان نباید از حداقل مزد مصوب کمتر باشد  نرخ مصوب برای نانوایی یا صنوف صرفا توسط تامین اجتماعی در پرداخت حق بیمه تعیین میشود که کارفرما حق واریز بیش از ان را در لیست ندارد