در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آدرس سایت سامانه ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی برای سال 97 چیست ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

همه کارگران ساختمانی (اعم از تحت پوشش بیمه و غیر تحت پوشش ) به منظور اینکه تحت پوشش بیمه اجتماعی قرا گیرند باید در سامانه خدمات رفاهی www.samanehrefah.ir ثبت نام کنند. بدیهی است خدمات مذکور فقط به کسانی تعلق خواهد گرفت که در این سامانه ثبت نام کرده باشند. اما از آن جا که در چند سال گذشته حق بیمه سهم دولت پرداخت نگردیده است، جذب بیمه شدگان جدید متوقف و تا کنون هیچ سامانه جدیدی با عنوان سامانه جایگزین معرفی نگردیده است.