در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام

من از تاریخ 8 مرداد توی شرکت بازرگانی مشغول به کار هستم. انصافا توی این چند ماه حقوق من عقب نیوفتاده اما قراردادی بین من و کارفرما نیست به جیز رسید سفته هائی که از من گرفته هیچ دست خط دیگه ای ازش ندارم. حالا بعد از گذشت چند ماه میگه میخوام بیمه کنم اما از دی ماه. این درسته؟ میتونه چند ماه کار کردن من رو نادیده بگیره و الان بیمه کنه؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

طبق قانون باید از همان روز اول براتون بیمه رد کنه

ولی متاسفانه بیشتر جاهای خصوصی همین برخورد را دارن و چند ماه بیمه رد نمیکنن تا نسبت به کارکنان اطمینان حاصل کنن