در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید...

من طی یک تصادف پنج مهره از کمرم با عمل جراحی توسط پلاتین ثابت سازی شده و دکتر معالج هم در یک نامه از کارافتادگی کامل برام زده آیا با داشتن بیمه روستایی میتوانم برای حقوق ازکارافتادگی اقدام کنم ؟؟؟!!؟؟
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام دوست عزیز شما میتوانید درخواست از کار افتادگی داشته باشید به شرطی که حادثه بعد از زمان بیمه شدن شما اتفاق افتاده باشد .

مرجعی که تشخیص از کار افتادگی شما را پس از معرفی صندوق بیمه میدهد کمیسیون پزشکی است که به درخواست شما و با هزینه شما تشکیل میگردد. و میبایست اعضاء حاضر متقاعد شوند که شما 66 درصد به بالا از کار افتاده میباشید تا موفق به دریافت حقوق خود شوید.