در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
سلام

این درسته که میگن کسی که زیر نظر تامین اجتماعی باشه هر چند سال یک بار میتونه از چند مزایایی که توی قانونشون هست استفاده کنن ؟

مثلا میگن هر ۳ یا نمیدونم چند سال یک بار مثلا پول فریم عینک رو میپردازن .، این صحبت درسته ؟

و اگه درسته میتونین کامل اون مزایا رو بگین چیا هستن و هر چند سال یک بار استفاده میشه ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

هزینه های مربوط به وسایل کمک پزشکی ( اروتز و پروتز ) شامل:

  • شیشه عینک طبی
  • کنتاکت لنز
  • سمعک
  • ویلچر
  • چشم مصنوعی
  • دست و پای مصنوعی
  • کفش طبی برای بیماران پاچنبری ( کلاب فوت)
توسط تامین اجتماعی پرداخت میشود. جهت مشاهده هر چند وقت یکبار پرداخت به لینک زیر مراجعه کنید