در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

 بنده حدود دو هفته پیش در تصادف منجر به فوت موتور سوار که راننده و سرنشین موتور بودند در این حادثه که پراید و کامیون حضور داشتند کروکی پلیس ۵۰ درصد کامیون و ۵۰ درصد پراید را مقصر اعلام کردند در صورتی که موتور سوار در لاین سرعت بزرگراه و بدون کلاه ایمنی بوده هیچ تقصیری را نزده اند و یک شب در بازداشتگاه بودیم و به قید ضمانت ازاد شدیم  حال سوالم اینه که بیمه دیه رو چطور میده کامل میده یا نه ؟

بعضیا میگن دو نیم درصد دیه رو باید مقصر بده ایا راهی هست که این دو و نیم درصد رو نگیرن چون وضع مالیم خوب نیست ؟

  1. دادگاه چه حکمی میدهد ایا باید به زندان بروم و اگر جزای نقدی در نظر بگیرند چقدر است ؟
  2. و اگر من ماشین را هنوز دادگاه برگزار نشده بفروشم مشکلی ندارد ؟

ممنون میشم جواب بدید

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

شما در سوالتون مشخص نکردید که ۵۰ درصد تقصیر شما نسبت به چه کسی است موتورسوار یا کامیون ؟ و همینطور کامیون نسبت به شما ۵۰درصد مقصر است یا نسبت به موتورسوار ؟

ضمنا مگه بیمه نامه ندارید که به قید ضمانت ازاد شدید ؟ بیمه نامه معتبر مانند وثیقه عمل میکنه

۲.۵ درصد که فرمودید مربوط به حوادثی است که ناشی از ارتکاب به تخلف حادثه ساز راننده مقصر باشه

علاوه بر اون از لحاظ جنبه عمومی جرم دادگاه راننده مقصر‌رو به ۶ماه حبس تعزیری محکوم میکند که قابل تبدیل به جزای نقدی معادل ۱۰میلیون تومان است .

درصورتی که به نظر افسر راهور اعتراضی ندارید بعداز ترخیص میتونید وسیله رو بفروشید و مشکلی نداره. اما اگر‌اعتراض دارید باید تا اعلام نظر کارشناسی وسیله در پارکینگ بماند