در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام.میخواستم بدونم سایت ثبت نام بیمه قالیبافی در شیراز کی باز میشه؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

به دلیل عدم تحقق تعهدات مالی دولت در خصوص پرداخت سهم 20% حق بیمه قالیبافان به سازمان تامین اجتماعی ، تاکنون بخشنامه ای در خصوص امکان بیمه شدن قالیبافان در سال 1397 صادر نگردیده است . درصورت پیش بینی اعتبار و تصویب آن ، مراتب اعلام عمومی خواهد گردید.