در بیمه درمان تکمیلی توسط (490 امتیاز)
آیا بیمه درمان تکمیلی انفرادی سامان را تنها در مدت زمان برگزاری جشنواره عمر آن شرکت که تا پایان بهمن ماه است و آن هم در صورت تهیه بیمه عمر میتوان خریداری کرد؟
3 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام و وقت به خیر

همانطور که همکار گرامی مون فرمودند برای دومین سال پیاپی،بیمه سامان اقدام به فروش بیمه های تکمیلی در کنار بیمه های عمر در جشنواره ای که از آذر ماه تا بهمن ماه می باشد نموده،که دقیقا" هدف از فروش بیمه های تکمیلی در کنار بیمه عمر،افزایش فروش بیمه های عمر این شرکت می باشد.

اما باز هم طرح هایی وجود دارد (19 طرح متنوع)  که در قالب آنها می توان بیمه درمان انفرادی را به تنهایی نیز تهیه فرمائید.با کلیک کردن بر روی لینک های زیر از تمامی شرایط و مبالغ حق بیمه ها اطلاع پیدا خواهید کرد.

طرح درمان انفرادی با فرانشیز 10 درصد

طرح درمان انفرادی با فرانشیز 30 درصد

بیمه سامان،بیمه پاسخگو