در بیمه درمان تکمیلی توسط (490 امتیاز)
آیا شرکت بیمه ای وجود دارد که بیمه درمان تکمیلی را به صورت انفرادی و نه گروهی انجام دهد؟
3 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام و وقت به خیر

برای دومین سال پیاپی،بیمه سامان اقدام به فروش بیمه های تکمیلی در کنار بیمه های عمر در جشنواره ای که از آذر ماه تا بهمن ماه می باشد نموده،که دقیقا" هدف از فروش بیمه های تکمیلی در کنار بیمه عمر،افزایش فروش بیمه های عمر این شرکت می باشد.

اما باز هم طرح هایی وجود دارد  که در قالب آنها می توان بیمه درمان انفرادی را به تنهایی نیز تهیه فرمائید.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو