در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام ممنون میشم اگه بفرمایید دیه راننده که  شکستگی دست چپ  از ۴ نقطه  و پلاتین هم دارد و ۶ ماه طول درمان را سپری کرده و محدودیت حرکتی دارد چند درصد میباشد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دیه شکستگی استخوان دست یک پنجم دیه یک دست معادل ۱۰درصد دیه کامل و اگر بدون عیب التیام یابد دیه آن چهارپنجم دیه شکستگی معادل ۸درصد دیه کامل . این ۸ درصد به هر کدام از نقاط شکسته تعلق میگیرد . جراحت ایجاد شده بابت پلاتین هم۲درصد تعلق میگیره که قضاات محاسبه نمیکنن