در بیمه بیکاری توسط
سلام

بیمه بیکاری به چه کسانی تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز

بیمه شدگان بیکار، در صورت احراز شرایط زیر، استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را دارند:
  •  مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی باشند.
  •  تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  •  مستمری بگیر بازنشسته و یا از کارافتاده کلی نباشند.
  •  دارای حداقل ٦ ماه سابقه پرداخت حق بیمه باشند
همچنین
بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیرمترقبه مانند: سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، نیاز به داشتن سابقه پرداخت حق بیمه برای مدت زمان خاص ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند، با رعایت سایر شرایط مقرر می توانند مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند. بیمه شدگان باید در دوره های کارآموزی و سوادآموزی که از سوی ادارات کار و اموراجتماعی و نهضت سوادآموزی برگزار می شود، شرکت کنند و هر دو ماه یک بار، گواهی لازم در این زمینه را به شعب تأمین اجتماعی ارائه کنند.