در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
سلام.دوستم بهم میگه سوار شو اگه طوریت شد دیه ات را من می دهم.لازم به ذکر است موتور ایشان بیمه ندارد اگر خدای نا کرده تصادف کنیم دیه من از جیب ایشان تامین می شود یا صندوق تامین خسارت های بدنی می دهد و بعد از ایشان پس می گیرد؟
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام صندوق تامین خسارت های بدنی وفق ماده 21 قانونبیمه اجباری شخص ثالث مصوب 1395