در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام من بیمه مشاغل آزاد هستم و حق بیمه خود را تا پایان آذر پرداخت کردم (۱۶ آذر)و در سوابق بیمه هم دیده میشود ولی امروز که خواستم برگ پرداخت جدید را بگیرم نمایش عدم صدور به دلیل  ‎امکان ايجاد بدهي تا زمان وصول بدهي قبلي وجود ندارد را نمایش میدهد، من همیشه برگ پرداخت ۳ ماه میگرفتم، لطفا راهنماییم کنین، ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام
درصورت نمایش پیغام سیستمی مبنی بر عدم صدور به دلیل امکان ایجاد بدهی......به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه گردد.