در سازمان تامین اجتماعی توسط (130 امتیاز)
سلام خسته نباشین
من تازه استخدام شدم گفتن باید برم اداره بیمه تامین اجتماعی شعبه شمیران تو خیابون شریعتی تا اثر انگشتمو بگیرن
خواستم بدونم این شعبه 5 شنبه هم این کار رو انجام میده یا تعطیله؟!
ممنون میشم پاسخ بدین که مجبور نشم الکی مرخصی بگیرم
ممنون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بید برگ

با سلام و عرض ادب

ادارات کار و شعب سازمان تامین اجتماعی مناطق 22 گانه تهران در روزهای پنجشنبه تعطیل می باشند. فلذا جهت نام نویسی بایستی در روزهای شنبه تا چهارشنبه مراجعه فرمایید. با توجه به تعداد مراجعان شعبه بهتر است ساعت مراجعه خود را در ساعات اولیه روزهای کاری تنظیم نمایید تا کارتان سریعتر انجام شود و مدت کمتری در انتظار بمانید.

ممنونیم از اینکه پرسشهایتان را با کارشناسان بیدبرگ مطرح می کنید.