در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام، 21 سال کامل سابقه بیمه تامین اجتماعی و 18 ماه بیمه سربازی و سن 60 سالگی کامل جهت بازنشستگی حقوق 22 و نیم روز میگیریم یا 30 روز کامل؟ ممنون اگه پاسخ دهید!
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق قانون تامین اجتماعی بیمه شدگان سازمان با 60 سال سن و حداقل 20 سال سابقه می توانند درخواست بازنشستگی نماید و در فرمول محاسبه مستمری میانگین دستمزد دو سال آخر در سنوات سابقه ضرب و بر 30 تقسیم میگردد چنانچه مبلغ محاسبه شده بیشتر از حداقل دستمزد سال باشد همان مستمری شما خواهد بود در صورتی که کمتر از حداقل دستمزد باشد وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی تا سقف حداقل دستمزد ترمیمم میگردد که در سال 97 حدود 1111000 تومان میباشد.