در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من 56روز استعلاجی وارم بیمه ام کارگر ساده ماهانه 824000تومان رد شده الان از طرف بیمه به حساب بنده برای 56روز مبلغ 1150000تومان واریز شده بیمه استعلاجی را روزی چند پرداخت میکند
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بیمه شده ای که دارای همسر وفرزند یا پدر ومادر تحت تکلف داشته باشد به میزان سه چهارم آخرین مزد یا حقوق روزانه او پرداخت میشود اما بیمه شده ای که مجرد باشد معادل دوسوم آخرین مزد یاحقوق روزانه او پرداخت میشود