در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

حقوق وزارت کار برای لیسانس در سال 97 چقدر هست ؟
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

همونطور که موسسه حقوقی بهار در پاسخ اشاره کردند: در صورتی که طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه اجرا شده باشد ، دستمزد بر اساس شغل ( و نه تحصیلات) و در غیر اینصورت می تواند حداقل حقوق باشد یا اینکه با توافق کارفرما مبلغ بیشتری تعلق بگیرد.

در جدول زیر حداقل حقوق برای کلیه کارگران در سال 1397 لحاظ شده است

** ابن جدول بر اساس حداقل حقوق تنظیم شده و برای سایر سطوح حقوق، محاسبه باید صورت گیرد

حداقل دستمزد

و برای سایر سطوح دستمزدی افزایش حقوق با 10.4 درصد افزایش + 280208 ریال (به ازای هر روز) اضافه می شود

دستمزد کارگران دارای پایه حقوق بیش از ۹۲۹ هزار و ۹۳۱ در سال ۹۶، به صورت ترکیبی از «درصد» و «رقم ثابت ماهیانه» تعیین شد به این ترتیب که به دستمزد پایه سال ۹۶ این گروه از کارگران، 10.4  درصد، به اضافه روزانه ۲۸۰۲۰۸ ریال(۸۴ هزار و ۶۲۴ تومان رقم ثابت در ماه) اضافه خواهد شد.

برای مشاهده بخشنامه مزد سال 1397 و دستورالعمل های تبعی آن می توانید اینجا کلیک کنید.

دانلود کامل بخشنامه حقوق و دستمزد سال 97 + جدول حقوق

مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال 97 چقدر می باشد

مبلغ بیمه مشاغل آزاد در سال 97 چقدر است

مبلغ حق بیمه در سال 97 چقدر است و سهم کارگر و کار فرما چقدر است