در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

مبلغ حق بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی سال 97  چقدر هست
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

  بیمه زنان خانه دار در زیرگروه مشاغل آزاد قرار داشته و متقاضیان  میتوانند با انتخاب یکی از سه نرخ ١٢ درصد ( بازنشستگی ) ، ١٤ درصد ( بازنشستگی و فوت قبل و بعد از آن ) و ١٨ درصد ( بازنشستگی ، ازکارافتادگی و فوت )  نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نمایند .

افرادی که متقاضی استفاده از خدمات درمان نیز میباشند علاوه بر حق بیمه مذکور میبایست سرانه درمان مربوطه را براساس نرخ مصوب سال پرداخت نمایند . فعلا برای هر نفر سرانه درمان به مبلغ 40 هزار تومان می باشد ، البته این مبلغ مربوط به سال گذشته است و امکان افزایش وجود دارد.

حداقل دستمزد روزانه سال 1397 برابر است با 370423 ریال و حداکثر دستمزد روزانه هم 2592961 ریال است که مثلادستمزد ماهیانه ، ماه 31 روزه حداقل دستمزد برابر است با مبلغ ریال 11483113=31*370423

شخص متقاضی می تواند جهت پرداخت حق بیمه حداقل یا حداکثر دستمزد را انتخاب کند ، که افراد فاقد سابقه یا با سابقه کم انتخاب حداقل دستمزد مقرون به صرفه می باشد. پس مبلغ حق بیمه فروردین 97 با انتخاب حداقل دستمزد ونرخ 18% برابراست با2066960=11483113*18%

 حداکثر سن برای انعقاد قرارداد این نوع بیمه ٥٠ سال بوده و میزان سابقه بیمه تامین اجتماعی  قبلی افراد  در شرایط  سنی فرد متقاضی لحاظ  میگردد بطور مثال اگر فردی دارای ٥٢ سال سن و ٥ سال سابقه از قبل در نزد تامین اجتماعی باشد در واقع ورود او به مجموعه از سن ٤٧ سالگی محسوب و مشمول میگردد .

نحوه پرداخت حق بیمه برای این افراد بصورت یک ماهه ، دوماهه و سه ماهه امکان پذیر بوده و پس از انعقاد قرار داد اولیه ، بیمه شده میتواند بدون مراجعه به شعب تامین اجتماعی صرفاً از طریق خدمات اینترنتی سازمان تامین اجتماعی نسبت به دریافت فیش و واریز حق بیمه اقدام نماید .

زنان خانه داری که حداقل دارای ١٠ سال سابقه پرداخت حق بیمه می باشند نیز می توانند بدون لحاظ شرط سنی، نسبت به ارائه تقاضا و انعقاد قرارداد بیمه اقدام نمایند.