در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من درپرونده مستمري در فرم تعهد از همسر سابقم استفاده كردم، وقتي پروندم به اداره كل تامين اجتمايي رفت انها بازرس تحقيقي نوشتن برام، بعد از بازرسي كه من را تاييد كرد حال اداره كل جواب رو به شعبه فرستاده، ميخاستم بدونم چقدر ديگه از مراحل كارم مومده؟

و اينكه ايا پرونده به ستاد مركزي تامين اجتمايي هم ميره يا نه؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

خیر پرونده به ستاد مرکزی در صورتی که ادعای سابقه نباشد ارسال نمیگردد و حداکثر ظرف دو ماه در صورت تایید مستمری برقرار میگردد.