در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام .
شرکت ما با یکی از ارگان های دولتی قرارداد خدماتی داره که شامل تامین نیروی انسانی و اجاره خودرو سواری و اجاره محل ارائه خدمات هست و داخل قرارداد مبالغ مربوط به هر کدام تفکیک شده است .

برای اخذ مفاصا حساب برای هر کدام از ردیف های بالا(نیرو انسانی ، خودرو ، اجاره محل) چه درصدی حق بیمه در نظر گرفته می شود؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

تامین نیروی انسانی با چه شرایطی؟؟؟ حقوقش برعده شماست؟؟؟اگر حقوقش برعهده شماست میشه کار خدماتی و  باید 16.67 برای مفاصا بدید که مبلغ لیست بیمه ازش کم میشود.

اجاره خودرو بدون راننده حق بیمه ندارد ولی اگر با راننده باشد همون 16.67 می باشد.

اجاره محل هم اگر بدون خدمات دیگری  باشد حق بیمه ندارد.