در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

 بنده در سال ۹۵ با موتورسیکلت به عابر زدم و با رای دادگاه دیه او از شرکت بیمه پرداخت شد در تصادف بنده نیز دو دندان جلوی ام شکست که با مراجعه به بیمه و تشکیل پرونده نقص عضو راننده مقصر مبلغ دیه تعیین شده از سوی بیمه تنها یک درصد اعلام شد

میخواستم بدانم دیه دو دندان جلویی چقدر میباشد و در صورت عدم مغایرت با دیه تعیین شده از سوی بیمه مرکزی بنده باید چکار کنم و به کجا شکایت کنم
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دندان هاي جلويي هريك ٥ درصد ديه كامل معادل ١٠٥٠٠٠٠٠تومان مي باشد

و با طرح شكابت حقوقي مي توانيد احقاق حق كنيد و بيمه گر رو ملزم به جبران خسارات وارده كنيد