در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بعد از سه ماه پرونده من جهت برخورداری از بیمه بیکاری داشت جلو میرفت  که بیمه اشکال گرفت که حقوق امسالم نسبت به سال گذشته نامتعارف هستش و تقریبا دو برابر شده.حالا سوال من اینه منی که هفت ماه  بیمه توی امسال دارم و بیمه بیکاری میانگین سه ماه آخر رو حساب میکنه ، حرفشون اصلا ربطی به پرداخت بیمه بیکاری داره یا نه ؟ راه حل چیه؟متشکرم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

دستمزد متعارف صرفا ناشی از ارتقائ شغلی می باشد و چنانچه دستمزدی غیرمتعارف تشخیص داده شود ، مبنای پرداخت بیمه بیکاری به مبلغ قبل از افزایش غیرمتعارف ،محاسبه  میگردد.