در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام

پیرو توضیح پایین که راجب بیمه خویش فرما می باشد در پایین سوال  آمده است.

خواستم بدانم بیمه حرف و مشاغل آزاد هم در مراجع بین المللی جهت سابقه کار قابل استناد می باشد.بنده قصد  مهاجرت به واسطه تخصص را دارم و سابقه مهم است.بنده بیمه حرفه و مشاغل هستم به عنوان مهندس معمار در قرارداد بیمه ذکر گردیده است.

بیمه خویش فرمای اختیاری، تسهیلات زیر را برای بیمه شده ارائه می کند:

  • مستمری بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی
  • خدمات درمانی
  • هزینه کفن و دفن همانند بیمه‌شدگان اجباری
  • وسایل کمک‌ پزشکی همانند بیمه‌ شدگان اجباری
  • صدور گواهی سابقه کار جهت ارائه به سازمان های داخلی و بین المللی.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

تا انجا که مطلع میباشیم سوابق بیمه ای برای اقامت در خارج ا کشور باید صرفا اشتغال در کارگاه بوده باشد و بیمه حرف و مشاغل مورد وثوق و قبول سفارت خانه های کشورها بابت مهاجرت نمیباشد