در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

من در یک شرکت پیمانکاری کاری میکنم و این شرکت 5 سال هستش مرتب بیمه اجباری تامین اجتماعی رو برا من رد میکنه .

 الان 3 روز از آخر برج گذشته .ولی در سامانه ثبت نشده در حالی که شرکت میگه من رد کردم ..چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به اطلاع میرساند که پرداخت لیست بیمه هر ماه تا پایان ماه بعدی امکان پذیر است. لذا احتمالا شرکت شما هنوز لیست بیمه پرسنل را پرداخت نکرده است به محض پرداخت لیست بیمه ، شما میتوانید نسبت به مشاهده سابقه خود اقدام نمائید