در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من مقصر حادثه منجر به خصارت مالی{ و نه جانی} میباشم و شخص زیان دیده از بیمه بدنه خود استفاده کرده حالا شرکت بیمه گر اون میخواهد از من خسارت پرداخت کرده را وصول نماید.میزان خسارت 35 میلیون میباشد و سقف بیمه شخص ثالث من 5 میلیون میباشد من به هیچ عنوان توان پرداخت ندارم { تمام مدارک اثبات این امر موجود است } .ایا امکان بخشش از طرف بیمه هست؟ در نهایت بیمه با من چه کار میکند؟
4 پاسخ
توسط
سلام دوست عزیز ، شرکت بیمه این حق را دارد که هزینه پرداختی را از مقصر حادثه بازیافت کند و از طریق دادگاه حکم توقیف اموال بگیرد ، ولی میتواند کمتر بگیرد و یا قسط بندی کند ، بستگی به اون شرکت بیمه دارد
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق فرموده دوستمان می توانید با شرکت بیمه تعامل بنمائید و از ایشان تخفیف بگیرید . ان شاء ا... محقق می شود.