در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام
مطلقه هستم و از حقوق پدرم استفاده میکنم .
بدلیل اجاره نشینی و سایر هزینه ها مجبور شدم چند ماهی در شرکت پیمانکاری کار کنم و لیست بیمه مرا به تامین اجتماعی فرستادند . ترک کار کردم و مدارک را برای برقراری مجدد تحویل دادم .

 الان برای صدور حکم ، میگویند باید چند ماهی را  در پیمانکاری بود بعنوان خسارت به صندوق پرداخت کنی .
در هیچ ماده قانونی یا دستورالعملی چنین چیزی وجود ندارد .

این پرداخت جریمه یا خسارت قانونیه ؟
 بر اساس کدام ماده قانونی یا بخشنامه .
 ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در قانون فصل سوم بازماندگان واجد شرایط بند ۸فرزند اناث متوفی در صورت فاقد شغل وهمسر میتواند از حقوق استفاده نمایدو در هنگام برقراری مستمری فرم پیوست شماره۲مبنی بر عدم شغل وشوهر باید تعهد دهد ودر ضمن مطابق بند۳ماده۴۸قانون حمایت از خانواده مصوب ۹۱/۱۲/۱مجلس فرزندان اناث بیمه شده متوفی به شرط نداشتن شغل وشوهر میتوانند استفاده نمایند