در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بازرس بیمه هم سه شنبه اومد و هم چهارشنبه من روز دوم منزل نبودم چون فکر میکردم دیگه تا چند ماه مراجعه نمیکنن، در ضمن حدود نه ماه هم حقوق معوقه دارم، میخواستم بدونم آیا رایج هستش این غافلگیری ها چون واقعا آدم همش باید استرس بازرس داشته باشه

به نظر شما برم بیمه یا منتظر باشم شاید دوباره بیان؟

ممنون از شما
توسط (180 امتیاز)
دنبال بهونه هستن که قطع کنن وگرنه دلیل دیگه ای نداره

دیگه نمیاد بیمه شما رو قطع میکنن خودتون باید برید بخش بازرسی شعبه مربوطه !

موقع دریافت بیمه دودستی میگیرن موقع پرداخت انگار دارن صدقه میدن به مردم! یا دارن دزد میگیرن!

واقعا متاسفم واسه این سیستم فشل اداره بیمه که طرف رو اسیر خونه میکنن
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰۰ احتمال زیاد بازرس تامین اجتماعی به اشتغال بکار شما مشکوک شده است و برای اطمینان روز بعد هم مراجعه کرده است این روند در تامین اجتماعی رایج است تا زمانی که بازرس به اطمینان رسد بازرسی انجام میدهد در هرصورت طبق قانون کسی که بیمه بیکاری دریافت میکنند نباید اشتغال بکار داشته باشد