در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

اقتصاد دانان چه بیمه عمری را میپسندن ؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام،
بیمه عمر و تامین آتیه ، دارای پوشش های بیمه ای و سود دهی می باشد ، در علم اقتصاد بیشتر قسمت سود معیار می باشد ، در حالیکه در بیمه ریسک های مختلف همچون فوت ، فوت حادثه ، هزینه پزشکی حادثه ، از کارافتادگی ، بیماریهای خاص توام با سود وجود دارد و در کل این بیمه برای تمامی اشخاص جامعه در هر گروه سنی مفید و قابل استفاده می باشد. در بیمه عمر و تامین آتیه مازاد بر سود تضمینی این بیمه نامه ها (5سال اول 18%،5سال دوم 15%،و ده سال باقیمانده علی الحساب10%) به بیمه نامه سود مشارکت در منافع (85% از سود های حاصل شده از محل حق بیمه های پرداخت شده عمر که در کارهای سرمایه گذاری حاصل شده است ) به حساب بیمه نامه ها واریز می گردد این درحالی است که در دیگر سرمایه گذاری ها شما از امتیاز مشارکت در منافع و بعبارتی سود بیشتر بهره مند نمی شود.
بیمه عمر و تامین آتیه ، یک بیمه جامع و کامل هم برای ریسک های زندگی و هم سرمایه گذاری در سطح جهان محسوب می گردد.